De Schoolschrijver, eerste lesweek

De Schoolschrijver, eerste lesweek

De Schoolschrijver, eerste lesweek

Het was de week van de regionale kranten en blaadjes. Wie in de omgeving van Minnertsga woonde, kon het niet zijn ontgaan dat De Wizebeam dit half jaar haar eigen Schoolschrijver heeft. Kijk hier en hier en zie hier:

Stienzer

 

Het was ook de week van de herinnering. En als ik het was vergeten, dan dacht Facebook er wel aan.

Daar stond op 5 februari:

pastedGraphic.png Vandaag 1 jaar geleden

Bekijk je herinneringen

pastedGraphic_1.png

Hanneke de Jong

5 februari 2015 ·

Zoveel reacties, lief en meelevend, na het overlijden van mijn zus Marijke. Dank jullie allemaal, het sterkt me.

pastedGraphic_2.png

Ik was die dag in Minnertsga. We spraken over namen. Hun eigen namen. Een meisje uit groep drie zei: ‘Ik heet Marije. Ik ben genoemd naar mijn tante die 1 letter meer heeft.’ Ik slikte. En zei: ‘Dan heet je tante Marijke.’ Ja, knikte ze blij.